MAATWERK

Buiten alle speciale projecten die we voor derden uitvoeren (zie ook referenties en R&D ) realiseren we vaak speciale vragen van klanten en designers op sanitaire items.
Dit zowel voor baden, douches als wastafeltabletten.

Voorbeelden van bad projecten

maat1

bad met aangezet aflegvlak op een geïntegreerd bordes

maat2

maken van jacuzzi vorm in bestaand kunstwerk

maat3

klassiek nis concept

maat douche

Naast maataanpassingen aan de douchebak (100x100 +40cmvlak ) werd de bak ook voorzien van drie opkanten van 5cm hoog. Hierover werden glasvezel gewapende wandplaten met dezelfde oppervlakte kwaliteit aangebracht. Dit garandeert 100% waterdichtheid.
De wandplaten zijn 3 mm dik en geschikt om aan te brengen in nieuwbouw maar ook in renovatie waarbij het oude tegelwerk kan blijven zitten. Ons renovatie douche model van 1800 is in de breedte met een slijpschijf makkelijk in te korten tot 1400. Zo kunnen oude baden die in nis ingebouwd werden makkelijk door een ruime douche vervangen worden.

Wastafeltabletten

We hebben een concept ontwikkeld dat ons toelaat de meeste van onze wastafeltabletten te integreren in een werktablet . De plaats, het aantal van de waskommen kan volledig door de klant bepaald worden. De tablet breedte kan variëren van 50 tot 60 cm en de lengte is onbeperkt maar moet wel handelbaar en plaatsbaar blijven.

 

Voor elk project hoe gek of extreem ook binnen sanitair hebben we reeds vaak zeer bijzondere realisaties kunnen doen.